Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een Ohbabyshower pakket?

Het door jou bestelde pakket wordt bezorgd door DHL op het door jou opgegeven bezorgadres in Nederland op maandag tot en met zaterdag. Levering naar een adres in het buitenland behoort nog niet tot de mogelijkheden.

Jouw bestelling wordt binnen twee werkdagen/ 48 uur bezorgd. Let op: zaterdag, zondag en feestdagen gelden niet als werkdag.

De kosten voor bezorgen zijn €5,95. Dit bedrag is inclusief de behandelings-en administratiekosten van jouw bestelling.

Op het moment dat wij jouw pakket overhandigen aan DHL, ontvang je een email met een zogenaamde ‘’track & trace code’’. Met deze code kun je de bezorging van jouw bestelling volgen en weet je hoe laat DHL bij jou voor de deur staat.

Hoe kan ik betalen bij Ohbabyshower?

Voor het betalen via Internet maakt Ohbabyshower gebruik van Mollie.

De betaalmethoden bestaan uit: iDeal, creditcardmaatschappijen of PayPal.

Op het moment dat je betaalt, word je naar de beveiligde website van Mollie geleid. Vanaf hier wordt de

verbinding gemaakt met de gekozen betaalmethode. De transactie vindt plaats volgens het SSL-

beveiligingsprotocol.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De bezorging wordt verzorgd door DHL, met het tarief van € 5,95 per pakket (<20 kg) per adres.

Kan ik het pakket retourneren?

Indien u de artikelen om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, bent u gerechtigd om de bestelling binnen 7 werkdagen na levering te retourneren, volgens de wet recht koop op afstand. De bestelling dient in dat geval ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden. Indien het artikel gebruikt, beschadigd of incompleet is, zal Ohbabyshower niet overgaan tot restitutie van de waarde van het betreffende artikel of slechts een gedeelte van de waarde restitueren. Al betaalde bedragen worden binnen 14 dagen geretourneerd.

In het geval van retourzending, stuur dan vooraf een e-mail. Graag e-mailen naar info@ohbabyshower.nl met de reden van retour zenden. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de koper. Niet aangemelde retourzendingen worden niet door Ohbabyshower gecrediteerd.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is?

Is er iets misgegaan met de bestelde producten? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@ohbabyshower.nl en indien mogelijk foto’s van de beschadigde producten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een mogelijke oplossing te bespreken.

Hoe kun je contact opnemen met Ohbabyshower?

Je kunt een e-mail sturen naar info@ohbabyshower.nl. Wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk per e-mail te beantwoorden, in elk geval binnen een week. Vragen over uw online bestellingen worden meestal dezelfde dag nog beantwoord.